Workshop Powerpoint

Krydda dina presentationer med spännande funktioner i Powerpoint

Du arbetar med Powerpoint redan idag och vill få tips och inspiration till nya och kanske lite överraskande presentationer. Du vill effektivisera arbetet inte bara med bra mallsidor utan även få ordning på teman för färger och teckensnitt.

Tiina & jag bjuder in till en workshop där du bland annat får lära dig hantera funktioner som händelseknappar, egna bildspel i en presentation och smarta sätt att utnyttja dolda bilder.

Det här är ingen vanlig kurs eller utbildning. Här får varje deltagare ta med sig ett eget projekt att arbeta med. Har du inget eget projekt just nu har du ändå glädje av denna workshop, vi kan ge dig förslag på innehåll och upplägg. Utöver att du lär känna programmets alla möjligheter arbetar vi med något som du kan färdigställa och använda direkt efter vår workshop.

Anmäl dig till denna Workshop

Workshop 1 x 3 timmar

11 april kl 09:00-12:00
Pris 3 500 kr – moms tillkommer
Plats – meddelas i bekräftelsen*

* Vi hyr lokaler som är centralt belägna i Göteborg, och är måna om att vara i en kreativ och spännande miljö. En workshop blir bäst om man är en grupp på 6-12 personer. Plats meddelas i bekräftelsen, men kan komma att ändras beroende på deltagarantalet.

Vill du ha ett förslag?

Vill du att vi kommer till dig och håller en inspirerande föreläsning eller workshop? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett förslag.

Tiina Janson

Tiina Janson

Informatör och föreläsare

Workshop Powerpoint

Innehåll

Workshop 1×3 timmar

Innehåll

11 april 09:00-12:00

– Den viktiga bildbakgrunden
– Skapa tema (färger, teckensnitt)
– Arbeta med händelseknappar
– Arbeta med funktionen ”egna bildspel” i en presentation
– Utnyttja föredragshållarvyn
– Workshop

Stimulerande och tydligt

Tiina levererar. Hon förklarar så att alltid känns enkelt och självklart. Jag känner mig stärkt både kunskapsmässigt och det har stärkt min självkänsla. Nu känner jag mig trygg och vet att jag kommer att lyckas med min nästa presentation.