Workshop Prezi

Att skapa något riktigt bra i Prezi kräver ett nytt sätt att tänka

Att presentera med Prezi är enkelt och roligt. Det finns ett stort antal mallar att utgå ifrån. Dessa är ofta väldigt bra, framförallt när man ska lära sig Prezi. Men för att du ska få det som du vill ha det krävs ett helt nytt sätt att tänka.

Du har ju nu en stor ”vägg” att arbeta på – att jämföra med PowerPoint’s bild till bild upplägg. Under vår workshop kommer du att få en mängd olika tips och idéer som hjälper dig att nå ditt mål på snabbast tänkbara sätt.

Med Prezi skapar du engagerande presentationer. Använd dessa både för Live- och Videopresentationer. Prezi passar utmärkt som ett modernt alternativ till tryckta företagspresentationer och är därför populärt hos t ex säljare som gör kundbesök.

Tiina & jag bjuder in till en workshop där du får lära dig hur du ska tänka och planera – för att det ska bli bra. Vi utgår från en idé – ett manus – och skapar Prezi’n utifrån det.

Det här är ingen vanlig kurs eller utbildning. Varje deltagare får en möjlighet att ta med sig ett eget projekt att arbeta med. Utöver att ni lär känna verktygets alla möjligheter arbetar vi med något som du kan färdigställa och använda direkt efter vår workshop.

Har du inget eget projekt just nu har du ändå glädje av denna workshop, då du ser hur man bygger sin presentation från ax till limpa.

Anmäl dig till denna Workshop

Workshop 2×3 timmar

20 oktober – 22 oktober kl 14-17:00
Pris 5500 kr – moms tillkommer
Plats – meddelas i bekräftelsen*

Skicka mail till oss

* Vi hyr lokaler som är centralt belägna i Göteborg, och är måna om att vara i en kreativ och spännande miljö. En workshop blir bäst om man är en grupp på 6-12 personer. Plats meddelas i bekräftelsen, men kan komma att ändras beroende på deltagarantalet.

Vill du ha ett förslag?

Vill du att vi kommer till dig och håller en inspirerande föreläsning eller workshop? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett förslag.

Tiina Thölén

Tiina Thölén

Grafisk Designer och föreläsare

Workshop Prezi

Innehåll

2×3 timmar

26 april kl 14-17:00

– Infoga – symboler, bild, text, video
– Skapa nytt tema (färger, fonter mm)
– Hantera zoomning
– Hantera animering
– Planera din Prezi

28 april kl 14-17:00

– Workshop

Inspirerande

Tiina är både kunnig och inspirerande. Man blir glad och det är lätt att lära sig av henne.

© Copyright - Tiina och Jag | ett samarbete mellan TJ Konsultation och Idespiran